Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Samla information

       När du besöker vår webbplats kan du skicka information till oss, personlig information som du gör ett medvetet beslut att avslöja vem som samlas på en på en global basis som du och andra på vår hemsida för att individuell forskning och platsen användningsinformation samlas in.

Att ge information

    Förutom att ge ovanstående information till våra partner, om du fortsätter att överensstämma med oss ​​via e-post, kan vi få innehållet i din e-post med din e-postadress och våra svar. Vi erbjuder samma skydd för dessa elektronisk kommunikation som vi använder i upprätthållandet av information via mail och telefon.

Användning av information

         I allmänhet använder vi personuppgifter i syfte att administrera vår verksamhet, kundservice och tillhandahållande av andra produkter och tjänster till våra kunder och potentiella kunder. Ibland kan vi även använda den information vi samlar in till dig, tror vi om viktiga förändringar i vår webbplats, nya tjänster och specialerbjudanden, ge dig värdefull. De använde produkt- och tjänsteutbud för att skicka är utformade och utvecklas i linje med våra traditionella företags standarder för hantering av säkerhet och integritet av personuppgifter om sina kunder att skydda.

Informationssäkerhet

    När du skickar konfidentiell personlig information som kreditkortsnummer på vår hemsida på oss säkra serverprogramvara, som vi förvärvade krypterar all information du matar in innan den skickas. Informationen krypteras på vägen och avkodas när den når vår webbplats. Andra e-post som du inte kan vara säker på att skicka oss om vi inte råda dig att säkerhetsåtgärder på plats innan de skickas till finnas information.

    Vi använder programvara / säkerhet kryptering för att skydda sekretessen för personuppgifter som vi skyddar mot obehörig åtkomst eller avslöjande och oavsiktlig förlust, ändring eller förstörelse. Om du har frågor, kontakta oss.

valuta

Storsäljare

Converse kvinnor All Star Season Hej Grön Apple Converse kvinnor...
SEK622.64  SEK369.32
Converse kvinnor All Star Dainty Leather Mid Svart Converse kvinnor...
SEK597.05  SEK340.32
Converse kvinnor All Star Seall Staron Hi Turquoise Converse kvinnor...
SEK588.52  SEK329.23
Converse kvinnor Star Player Cuir Mid Marine Orange Converse kvinnor...
SEK597.05  SEK337.76
Converse Unisex All Star Hi Läder Vit Garnet perforerad Exclusive Converse Unisex All...
SEK597.05  SEK337.76
Converse kvinnor All Star Camo Print Hi Olive Branch Converse kvinnor...
SEK579.99  SEK319.85